Joyspeed

hingst 2012
e:Torvald Palema u: Any Joy ue: Malabar Circle ÅS
Charmknutten Joyspeed är en korrekt och fin hingst som verkligen är social. 
Mamman Any Joy är en superspeedig märr som är född 2005. Under sin karriär sprang hon in in 425 000 kronor, vann 6 lopp och tog ytterligare 10 andra- och tredjeplaceringar. Hennes rekord är 1:12,8 och togs vid en seger! Any Joy är i sin årgång topprankad tidsmässigt både i volt och autostart. Från fyraårs säsongen innehar hon den 3:e snabbaste vinnartiden bland sina svenskfödda systrar i samma kull! Som fyraåring slutade hon som knappt slagen 4:a i sin Breeders Crown semifinal och missade dämed precis finalen. 
Any Joy är sprungen ur ett riktigt starkt möderne och hennes mamma Any Sweet var en Super Arnie märr som tillhörde toppskiktet i sin årskull som treåring. Hon startade 17 gånger, vann 6 lopp och sprang i Breeders Crown finalen som treåring. Platsprocenten stannade på 65%! 
Bland Any Joys syskon hittar man årgångstoppen  Kings Any. Kings Any tillhörde även hon årgångstoppen och har en 3:e placering i Derby Stoet som tyngsta merit i dessa samanhang. Kings Any har också två segrar på V75.  
Pappan Torvald Palema behöver väll ingen närmare presentation men han ska bli spännande att följa i aveln och se om han röner lika stora framgångar där som på tävlingsbanorna. Som unghäst tillhöde han det absoluta toppskiktet och som äldre häst har han vunnit det mesta man kan vinna i Sverige och Norden. Hans rekord är 1:09,7 och han sprang totalt in över 26 Miljoner!
Torvald Palemas möderne är av absolut toppklass precis som det ska vara för att ha bästa förutsättningarna att lyckas som avelshingst. Både Mamma och Mormor var otroliga tävlingshästar med toppmeriter. Mamman Gina Roy är mor till ytterligare två miljonärer och är bland annat mormor till stjärnan Alvena Pele.

Raser

0%    100%

Syskon

2013   Joyful

Länkar