Joyus

Hingst 2014
e:Prodigious u: Any Joy ue: Malabar Circle ÅS

Mamman Any Joy är en speedig märr som är född 2005. Under sin karriär sprang hon in in 425 000 kronor, vann 6 lopp och tog ytterligare 10 andra- och tredjeplaceringar. Hennes rekord är 1:12,8 och togs vid en seger! Any Joy är i sin årgång topprankad tidsmässigt både i volt och autostart. Från fyraårs säsongen innehar hon den 3:e snabbaste vinnartiden bland sina svenskfödda systrar i samma kull! Som fyraåring slutade hon som knappt slagen 4:a i sin Breeders Crown semifinal och missade dämed precis finalen.
Any Joy är sprungen ur ett riktigt starkt möderne och hennes mamma Any Sweet var en Super Arnie märr som tillhörde de bättre i sin årskull som treåring. Hon startade 17 gånger, vann 6 lopp och sprang i Breeders Crown finalen som treåring. Platsprocenten stannade på 65%!
Bland Any Joys syskon hittar man fina stoet  Kings Any. Kings Any tillhörde även hon årgångstoppen och har en 3:e placering i Derby Stoet som tyngsta merit i dessa samanhang. Kings Any har också två segrar på V75.

Pappan Prodigious är en av Frankrikes populäraste hingstar och toppar statestiken för fyraåringar och ligger även med i toppen för treåringar. Prodigious pappa är topphingsten Goetmals Wood och han kommer även ur ett producerande möderne och har en av de bästa morfäderna i Buvetier d'Aunou. Prodigious var en av de bästa i sin kull och vann bland annat Criterium Continental.

Raser

30%    70%

Syskon

2013 Joyful
2012 Joyspeed

Länkar