Lady First Love

sto 2010
e: Up Front Larry   u: Lista First Lady ue: Hello Jo
Mamman Lista First Lady har fått sin första avkomma 2010 och det skall bli riktigt spännande att följa henne i aveln då hon har ett lovande möderne. 
Lista First Lady är undan Macroule som under sin tävlingskarriär tog 9 segrar på 35 starter. Macroule är i sin tur undan den fina förvärvaren och tävlingshästen Shesellseashells som sprang in 1,3 miljoner och tog rekordet 1:11,8. Bland Shesellseashells toppmeriter kan nämnas andraplatsen i Prix de Luxenbourgh. Macroules mest framstående helsyskon är Macarone som tjänade 1,6 miljoner och Canelloni som sprang in 1,2 miljoner. Cannelloni har i sin tur lämnat menhammarshingsten Orrechetti som slåss i kulltoppen.   Up Front Larry Har tagit rekordet 1.10,5 och sprang in $309.220 under sin treårssäsong. Han är efter e. Andover Hall och undan Ate The Towel (ue.Valley Victory)
Andover Hall behöver knappast någon närmare presentation utan det räcker att säga att han är en av USAs hetaste avelshingstar de senaste åren. 
Det är dock inte bara Up Front Larrys far som är av högsta klass, utan även hans mor Ate The Towel är ett toppmöderne. Ate The Towel själv kom fyra i Merrie Annabelle och hon har lämnat ett sto som vunnit loppet! Ate the Towels mor har också en placering i Merrie Annabelle då hon slutade som trea i sitt lopp.

Raser

16%    84%

Kriterieauktionen

Syskon

Länkar