Perfect King

Hingst 2012
e: So Perfect u: King's Any ue: Gentle Star 
Perfect King är en korrekt, välbyggd hingst med vad som ser ut att bli ett fint vägvinnande trav. 
Mamman Kings Any är ett sto av riktig toppklass. Hon har ett rekord på 1:12,6 och har 869 000 kronor insprunget på kontot. Största meriten är 3:e plats i bakom Minnesota och Camilla Highness i Derby Stoet. Hon har också vunnit två gånger på V75 varav en final.
Kings Any är sprungen ur ett riktigt starkt möderne och hennes mamma Any Sweet var en Super Arnie märr som tillhörde toppskiktet i sin årskull som treåring. Hon startade 17 gånger, vann 6 lopp och sprang i Breeders Crown finalen för treåringar.
Av Kings Anys syskon sticker också Any Joy ut lite extra. Any Joy är född 2005 och är en riktig speedkula av rang. Hon är i sin årgång topprankad tidsmässigt både i volt och autostart. Från fyraårs säsongen har hon den 3:e snabbaste vinnartiden i sin kull bland stona! 
Pappan So Perfect är en intressant fransk hingst med mycket fin härstmning. So Perfect är efter Champion hingsten Coktail Jet som vunnit det mesta på ovalerna och lämnat massor av stjärnor och ett flertal avelshingstar. 
Det som dock sticker ut mest med So Perfect är mödernet. Mamman Mahana var Europas vinnstrikaste 3-åring 2003 och avslutade sin karriär som fyraåring med 814 000 € på kontot. Mahana är i sin tur undan det otroliga stoet Tahitienne som enligt vissa är den individ som tillsammans med Coktail Jet är den som utvecklat den franska rasen aldra mest. Hon har förutom Mahana lämnat topavelshingstarna Goetmals Wood och Extreme Dream. Hon har dessutom lämnat Bon Conseil som är far till stjärnan L'Amiral Mauzun.

Raser

21%    79%

Syskon

Any On Line      s.2011
Jean G                  h.2010
King Larry          h.2009
King Express     v.2008
Jaggen                  v.2007

Länkar